Синът на испанския актьор Родолфо Санчо Агире е обвинен в убийство

...
Синът на известния испански актьор Родолфо Санчо Агире е обвинен
Коментари Харесай

Синът на известния испански актьор Родолфо Санчо Агире е обвинен в убийство за убийство и разчленяване на мъж в Тайланд.

Даниел Санчо Брончало, 29, се призна за виновен за убийството на Едуин Ариета Артеага, 44, в тайландски съд в понеделник.

Полицията откри части от тялото на Ариета на сметище в южния остров Ко Панган миналата седмица.

Г-н Санчо каза пред испанската информационна агенция EFE, че е бил „заложник“ на Ариета, която била обсебена от него.

Готвачът на YouTube отиде в полицейския участък на Ко Панган миналия четвъртък, за да съобщи, че Ариета е изчезнала, съобщиха местни медии. Koh Phangan е популярна плажна дестинация, известна със своите шумни партита на „пълна луна“.

Г-н Санчо подаде доклада малко след като тази сутрин бяха открити човешки останки от събирачи на боклук, като на следващия ден на същото място бяха открити още.

< p class="ssrcss-1q0x1qg-Paragraph e1jhz7w10">Чрез ДНК тестове полицията установи, че останките са на Ариета. Разпитан отново от полицията в петък, г-н Санчо призна, че го е убил.

В неделя той заведе полицията до седем места, където се твърди, че е изхвърлил разчлененото тяло на жертвата в найлонови торбички.

В момента той е държан в затвор на остров Ко Самуи, докато полицията продължава разследването на убийството, за което твърди, че е предумишлено.

Местните медии съобщиха, че разследванията показват, че г-н Санчо е купил, наред с други неща, нож, гумени ръкавици и бутилка почистващ препарат миналия вторник, което ги кара да заключат, че е правил планове да убие Ариета.

Г-н Санчо произхожда от добре известна испанска актьорска династия. Майка му е актрисата Силвия Брончало, а дядо му е покойният актьор Феликс Анхел Санчо Грасия. както за самия Даниел Санчо, така и за цялото семейство, в тези деликатни моменти на максимално объркване. остава.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР