Синът на Илия Павлов - Калоян и майка му са

...
Синът на Илия Павлов - Калоян и майка му са
Коментари Харесай

Баща му беше страшилището в България, а сега той е по-висок дори и от Мадам Мулти

Синът на Илия Павлов - Калоян и майка му са на отмора в Гърция

Дарина Павлова се снима в обятията на обичания си наследник Илия Калоян, с което провокира бурни реакции в мрежите.

Мадам Мулти, както е наричана вдовицата на Илия Павлов от години, се усеща горда в обятията на отрочето си. Двамата са на фамилна отмора в Гърция, предава kliuki.net.

Илия Калоян пусна и фотография с новото си гадже. Тя е апетитна русокоска, за която се знае, че е моделка. Тя се появи на 60-годишния празник на Дарина, на който участваха единствено най-близките.

Майка му споделя в изявление, че  синът й постоянно дава всичко от себе си във връзките. Катo ревнивка тя не постоянно го е подкрепяла във връзките му. Сега обаче е удовлетворена от новия избор.

 Дарина Павлова режисира нов филм, в който се чака Антонио Бандерас да заеме основната роля. Главният сценарист на лентата ще е чужденец. За кино лентата загатна преди време самият Ави Лернер, притежател на продуцентските компании „ Ню имидж “ и „ Милениум филм “, които от години снимат в Киноцентъра.

 Тримата дружно, с тогавашната министърка на туризма Николина Ангелкова, разглеждаха изложбата на Пикасо в националната ни изложба в София.

Тогава продуцентът даже попита Бандерас: „ Искаш ли да играеш царя? “. „ Да! “-- отговори Бандерас.  В последна сметка информацията към този момент е много нищожна.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР