Синът на Георги Аспарухов - Андрей, използва профила си в

...
Синът на Георги Аспарухов - Андрей, използва профила си в
Коментари Харесай

Синът на Гунди с трогателни думи за Живко Миланов

Синът на Георги Аспарухов - Андрей, употребява профила си в обществената мрежа " Facebook ", с цел да изкаже мнението си за решението на капитана на Левски Живко Миланов да приключи кариерата си.

" За мое страдание Живко Миланов е един от футболистите, чиято кариера не можах да проследя, само че даже и от дребното мачове в които съм го гледал от " синята приказка ", и от тези след завръщането му ми стана ясно, че той е водач, и то огромен!

Лидер, какъвто Левски не е имал от доста време - израстнал на " Герена ".

Това е доста значима детайлност, тъй като за жалост такива хора са изчезващ тип.

За да си водач, и то бранител, изисква голям капацитет, като човек и футболист. Изисква религия в теб отвън футболното поле. Изисква обич към клубът, който те е основал, и към спорта, който практикуваш.

Изисква огромни жертви, - фамилни, финансови, към здравето си....въобще към всичко.

Най-важното обаче е, че един водач, като Живко Миланов, живее с тези жертви, само че няма право да се извинява за неуспехите си със тях. Това му отношение го отделя от останалите и го трансформира в водач.

Няма по какъв начин това, което футболисти, като Живко Миланов дават на тима си да бъде желано от други. Другите са просто наемници и почитатели на водачите. Другите идват поради водачите и се доразвиват около тях.

Много елементарно се използват клишета, като " не сте почтени за синята фланелка ", " не оставяте сърцата си на терена " и доста други, само че действително видяно това може да се изисква САМО от водачите, само че те в никакъв случай няма да изоставят тима си, тъй като знаят какво е " Левски ", а той им е на сърцето.

Живко Миланов, като същински водач, в никакъв случай не остави тима на сърцето си!

Жив и здрав да е! ", написа Андрей Аспарухов.
 Живко Миланов кара треньорски курсове
Живко Миланов кара треньорски курсове

35-годишният футболист бе част от особено създадена образователна стратегия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР