Синът на директорката на Йоан Матев, обвинен в убийството на

...
Синът на директорката на Йоан Матев, обвинен в убийството на
Коментари Харесай

Ексклузивно разкритие: Синът на директорката на Йоан Матев е зверски закланият в столичния Павлово!


Синът на директорката на Йоан Матев, упрекнат в убийството на Георги в Борисовата градина, е свиреп закланият в столичния квартал " Павлово ". 51-годишният Жоро Николов имал 21 прободни рани, а трупът му лежал в коридора на жилището му “, оповестява " Телеграф ".  Новината потвърдиха през вчерашния ден от Столична дирекция на вътрешните работи. Сигнал в полицията подал другар на Жоро в събота следобяд. Мъжът обяснил, че с Николов трябвало да пътуват, а той не се появил.

Щом ченгетата отворили вратата на дома му на ул. „ Света Екатерина “, заварили сцена като от хоръра „ Тексаско кръвопролитие “.  Вратата на жилището на Николов била отключена. Нямало следи от разтрошаване или битка, описаха ченгета. След огледа на натрупа, правосъдните медици установили, че килърът е наръгал Жоро 21 пъти, като единствено два от тях са в гърба. „ Бил е клан грубо, със завист, без капка благосклонност. Пробождания има в гърдите, корема, ръцете, краката, на всички места “, споделиха униформени.

При по-щателния оглед станало ясно, че жилището не е обрано, не е било тършувано в него и всичко си седяло по местата. Това навело криминалистите на версията, че Николов е станал жертва на непосредствен човек. Предполага се, че той самичък е отворил вратата на килъра си.   Съседи на убития описаха през вчерашния ден, че той живеел самичък. Не бил неприятен човек, поздравявал ги. Развел се с жена си преди време, имал двама сина. Проверка в масива на Министерство на вътрешните работи посочила, че Николов не е престъпно проявен. Майка му Василка Николова е директорка на частното школо „ Езиков свят “, в което учеше обвинявания за убийството на Георги – Йоан Матев. Синът Жоро пък се водел шеф на фондацията „ Езиков свят “. Ученици постоянно го засичали в частното школо.

Той не бил конфликтен, само че съседите го познавали едва и не желаеха да изпадат в детайлности за метода му на живот. Повечето от тях през вчерашния ден бяха в потрес от случилото се. „ Каква подигравка на ориста. Майка му Веска беше упреквана, че е знаела кой е заклал Георги в Борисовата градина, само че е мълчала, а в този момент синът й почина отново заклан с нож, покруса “, разясниха съседи в блока в кв. „ Павлово “. Още откакто се разбра, че Йоан Матев е учел в „ Езиков свят “, директорката Веска Николова заплаши, че ще съди всеки, който петни името й.

Близки на убития възпитаник Георги пък питаха за какво откакто всички са разпознали Йоан, са мълчали близо година за самоличността му.    Йоан Матев е упрекнат, че е умъртвил с един удар с нож в сърцето ученикът Георги в Борисовата градина в Деня на Ботев преди две години. Подбудите били хулигански, а двете момчета не се познавали. Разследващите работиха повече от година и половина, с цел да разкрият самоличността на килъра. Още в самото начало бе пуснато видео и фотоси на хипотетичния причинител, само че никой не оказал помощ, макар че доста негови съученици от частното учебно заведение „ Езиков свят “ го разпознали незабавно. Интересното е, че братът на Йоан – Марсел уточни на ченгетата къде е хвърлил ножа на убийството. Тъй като му е кръвен родственик обаче, неговите показания не могат да бъдат взети поради. В момента Матев е в ареста и се чака делото против него да бъде импортирано в съда. Наскоро даже изиска да излезе на независимост, само че магистратите го отрязаха.  

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР