Синът на бившия областен полицейски шеф в Харманли ще получи

...
Синът на бившия областен полицейски шеф в Харманли ще получи
Коментари Харесай

НАГЛОСТ: Синът на топ ченге лапна общински имоти за 35 години без търг и конкурс

Синът на някогашния регионален полицейски началник в Харманли ще получи без търг или конкурс право на градеж върху общински терени за 35 години – оптималния период на концесионните контракти.

Това излиза наяве от импортираните от ГЕРБ кмета на Харманли Мария Киркова докладни мемоари за идната сесия на Общински съвет в града. Тя ще се състои на 28 август и в нея на съветниците ще бъде препоръчано да гласоподават безплатно право на градеж за 35 години върху три парцела в с. Славяново, написа „ За истината “.

Искането е от Александър Цанков, шеф на компанията „ Бендида холидей “. Той е наследник на някогашния регионален полицейски шеф в Харманли Ангел Цанков. Доминиращото болшинство в харманлийския Общински съвет е на ГЕРБ и Движение за права и свободи и постоянно поддържа абсолютно докладните мемоари, импортирани от кмета Мария Киркова, която също е от партията на Бойко Борисов.

Дружеството има авансово единодушие за създаване на фотоволтаични електроцентрали (ФтЕЦ) върху парцелите, които желае от Общината. Единият е с размер 3392 кв. м., вторият – 3 909, а третия 2225 кв. м.

Реклама

За двата парцела ще би трябвало да заплати 38 253 лв., а за третия – 11 932 лв. право на градеж.

Дружество получи без търг право на прилагане върху 1800 кв. м. общински терен в Харманли за 35 години

В друга докладна бележка на кмета на Харманли се желае от съветниците да одобрят план за Подробен организационен проект – за подземна кабелна линия до с. Поляново, където община Харманли предходната година даде без търг или конкурс близо 1700 декара земи на „ Грийн Профит “ ЕООД от Минерални бани.

Дружеството от дълги години работи на загуба, само че с писмо до общината съобщи желание да заплати няколко милиона за право на градеж.

Адресната му регистрация е с. Минерални бани, ул. „ Христо Ботев “ 13. Проверка на „ За истината “ сподели, че там има единствено необитаема постройка, а съседите й не знаят в нея да е имало фирмен офис.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР