Синът на бившата екоминистърка Долорес Арсенова – Калоян, отново ще

...
Синът на бившата екоминистърка Долорес Арсенова – Калоян, отново ще
Коментари Харесай

Сензационен обрат около арестувания син на Долорес Арсенова!

Синът на някогашната екоминистърка Долорес Арсенова – Калоян, още веднъж ще се разхожда с пищов. Министерство на вътрешните работи ще би трябвало да му върне оръжието, защото Софийската районна прокуратура е прекратила делото против него, написа „ Телеграф “.

Причината - очевидците са го оневинили за случая с безразборната пукотевица.

Прокуратурата бе погнала Арсенов поради погрешно предпазване на огнестрелно оръжие след пукотевицата в „ Лозенец “ през октомври. Тогава бяха задържани Калоян и аверът му Йордан Златков – наследник на крими героя от прехода Злати Златев – Златистия. 24 часа по-късно синът на някогашната министърка бе пуснат под гаранция, а Златков остана на топло, защото се оказа, че точно той е стрелял безсистемно по жилищна постройка измежду бял ден с револвера на Калоян. Тогава компанията била в заведение, с цел да чества раждането на детето на Арсенов.

Два месеца след случката се оказа, че Златков е сключил съглашение с прокуратурата. Той бе упрекнат в безчинство с особена смелост и цинизъм, предвиждащо до 5 година решетки. След съглашението Йордан е получил 2-годишна условна присъда с 4 години изпитателен период. Арсенов пък отърва обвиняването, предвиждащо 2 години решетки и 10 бона санкция.

Свидетелите, които са били в заведението – основно личен състав, са го оневинили. Те обяснили по какъв начин Калоян почтително си прибрал патлака в касата на заведението преди запоя. Йордан пък отишъл. Бръкнал и извадил револвера и стрелял по прозорците на отсрещната постройка, без разрешението на притежателя на оръжието. Така Арсенов излиза изсъхнал от цялата обстановка, а шефът на ресторанта ще бъде санкциониран, защото касата, в която бил револверът не била изрядна.

Изстрелите попаднали в прозорците на отсрещната постройка – в дневната на семейство Диана и Валентин Хранови. Куршумите минали напълно покрай масата, на която работел Хранов. Като чул пукотевицата обаче, мъжът съумял да залегне под масата. Така по чиста случайност случаят се размина без жертви.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР