Синът ми не познава Гешев. Това убийство не е случайно.

...
Синът ми не познава Гешев. Това убийство не е случайно.
Коментари Харесай

Стойка Манерс, майката на Нотариуса: Това убийство не е случайно, това е наредено

Синът ми не познава Гешев. Това ликвидиране не е инцидентно. Това е подредено.


Това съобщи пред публицисти Стойка Манерс, майката на убития Мартин Божанов – Нотариуса, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Манерс изясни, че не е била в България 31 година „ Знам му единствено приятелите от детските години. Сега не знам какво става, само че това, което се приказва, е за какво са го умъртвили. Ако такова нещо има, значи искаш да затвориш устата на някой. Защо искаш да я затвориш тази уста ", попита тя.

Майката на Нотариуса акцентира, че синът ѝ има два магазина, един ресторант, който не е отворен още, както и дизайнерска компания. По думите ѝ той още от 20-годишен се занимава с бизнес.


Манерс е безапелационна, че не знае синът ѝ да е имал връзки с магистрати. „ Това е просто извънредно. Не съм живяла в България след перестройката. Аз се върнах в този момент и се сблъсквам с такива неща – то е мръсотия, то е кал, то е нещо извънредно. Има ли страна? Закони има – съблюдават ли се ", попита още тя.

Майката на Нотариуса не чака истината да излезе нескрито, „ тъй като може би няма да имат интерес ". „ Аз не мога да поръчам, колкото и да съм елементарна жена и елементарен човек, ликвидиране. Аз би трябвало да платя. Аз, в случай че нямам пари, по какъв начин ще платя? Това е човек, който той доста е подразнил, или човек, който му е доста непосредствен, с цел да не допуска такова нещо. Но не е за пари, единствено това мога да кажа ", сподели тя.

„ Ще разясняваме SS клуб? Не се опитвайте да ми задавате провокативни въпроси кой го умъртви. И аз запитвам кой умъртви мъжа ми, кой умъртви бащата на това дете? Обществото интересува ли го това? Кое е най-тежкото закононарушение в Наказателния кодекс – убийството. Интересува ли се обществото от това? Защо българското общество не се занимава с тези неща, че убиха един младеж, татко на две деца, в затворен комплекс в 19 ч. вечерта ", попита и брачната половинка на Нотариуса – Гергана Божанова./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР