Синът ми е добре, днес в 7.30 часа сутринта бе

...
Синът ми е добре, днес в 7.30 часа сутринта бе
Коментари Харесай

Георги Какалов: Охраната на клуба е помогнала на сина ми, благодаря им за адекватната реакция

Синът ми е добре, през днешния ден в 7.30 часа сутринта бе изписан от болничното заведение, разяснява за TrafficNews някогашният футболист Георги Какалов. 17-годишният му наследник тази нощ е бил откаран с кола за спешна помощ, откакто му е прилошало, до момента в който бил с другари в клуб Бушидо. 17-годишният футболист е отишъл там с компания откакто бил на абитуриентска вечер на собствен другар, а по-късно траяли в дискотеката. Момчето е било със единодушието на майка си, която е подписала декларация, нужна за влизане в клуба. 
Прочетете още
" Бях до него в болничното заведение от самото начало и сутринта към този момент беше добре. Чух се с него още няколко пъти денем. Важното е, че всичко завърши добре и без последици. Цял ден чета в разнообразни медии неща, които въобще не дават отговор на истината. Нямам визия кой подава тази информация, само че по-голямата част от нея не е вярна " съобщи Какалов. Той е безапелационен, че синът му не използва алкохол, защото тренира футбол, а също по този начин не взема и никакви опиати. " Аз му имам цялостно доверие, само че все пак, до момента в който бяхме в болничното заведение желаех да му създадат цялостни проучвания. В кръвта му няма никакви следи от опиати, аалкохолът е 0,6 промила. Четох, че бил дишал някакъл балон с божествен газ. Той не помни какво сее случило, а негов другар, с който разговарях, ми сподели че не е имало балони. Не съм бил там, не мога да знам какво е станало. Но защото той няма никакъв тренининг с алкохола, евентуално и малко количество може да му повлияе зле " споделя бащата на момчето. 

На въпрос дали се усеща виновност, че синът му е бил в нощен клуб, макар, че към момента не е пълновръстен, Какалов съобщи: " Нека не се лъжем - и ние сме ходили по нощни заведения още от 15- годишни. И сме се напивали, и сме пушили. Млади хора са - забавляват се! Синът ми навършва 18 години след три месеца. Ако им забраним да го вършат - те ще стартират да ни лъжат. По-добре е родителите да бъдат другари с децата си, а не диктатори. Аз считам, че съм отгледал мъдро, възпитано и положително момче. Представете си, че забранят на младите да влизат в клубовете. Смятате ли, че те ще престанат да се събират или да пият алкохол? Напротив! Ще стартират да се събират по жилища и вили и там да вършат същото. Ами в случай че това със сина ми се беше случило на някаква вила, където няма никой, който да реагира съответно?! Благодаря на момчетата от защитата, които като са видели, че има проблем, незабавно са се намесили, дали са му първа помощ и са извикали кола за спешна помощ и полиция. "

Какалов е безапелационен, е информацията за сина му не се е появила инцидентно в медиите и това е офанзива както към самия него, по този начин и към клуба. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР