Син на испански актьори е арестуван в Тайланд по подозрение за убийството на колумбиец на туристически остров

...
Синът на две испански филмови звезди е арестуван в Тайланд
Коментари Харесай

Синът на две испански филмови звезди е арестуван в Тайланд по подозрение за убийството и разчленяване на колумбийски хирург на туристически остров

От YUCHENG TANG и JINTAMAS SAKSORNCHAI Associated Press 8 август 2023 г., 6:03 ч. Каналът в YouTube е обвинен в предумишлено убийство, което предполага смъртно наказание, и в укриване на тяло за прикрият смъртта, каза Сараню.

Подробности за убийството се появиха миналата седмица, когато тайландските медии съобщиха, че найлонови торби, съдържащи части от тялото на мъж, по-късно идентифициран от полицията като Arrieta, бяха открити на сметище на Koh Phagnan, остров, известен с ежемесечните си „партита на пълнолуние“. частите от тялото са намерени и впоследствие е задържан. По-късно той призна, че е убил и разчленил Ариета и след това е изхвърлил частите от тялото на сметището и в морето, въпреки че отрече да е било умишлено, каза полицията. Заповедта за ареста му беше издадена от съда на провинция Кох Самуи в събота.

Saranyu отказа да даде подробности, когато беше попитан за мотива, но каза, че вероятно се дължи на лична връзка между заподозрения и жертвата. Тайландските медии цитират полицията, че Санчо, който е дошъл в Тайланд за почивка, е казал на властите, че двамата са имали романтична връзка и че той се е опитал да скъса с жертвата, но жертвата е отказала.

Видео от охранителна камера, излъчено от тайландски медии, което според съобщенията е направено ден преди да бъдат открити частите от тялото, показва Санчо и Ариета на мотоциклет заедно.

Регионалният полицейски началник Сурапонг Таномчит каза на обществената телевизия Thai PBS, че Санчо е видян да купува нож, торби за боклук и почистващи препарати преди смъртта на Ариета.

Медийните съобщения казват, че Санчо е син на Родолфо Санчо и Силвия Брончало, известни испански актьори. Чичото на Санчо, Феликс Санчо, каза пред журналисти в Испания, че „Малко уважение към семейството е всичко, което искаме, защото това е толкова болезнено.“

Испанците Посолството в Банкок заяви, че знае за престъпление, включващо испанец, но отказа да даде допълнителна информация поради законодателството за защита на данните.

Колумбийското министерство на външните работи публикува изявление на уебсайта си в неделя, като благодари на тайландската полиция за разследването и каза, че оказва помощ на семейството на жертвата.

Източник: abcnews.go.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР