Син е убил баща си с особена жестокост в шуменското

...
Син е убил баща си с особена жестокост в шуменското
Коментари Харесай

35-годишен мъж е задържан за убийството на баща си в Шуменско

Син е умъртвил татко си с особена свирепост в шуменското село Зайчино ореше. Това оповестиха от Министерство на вътрешните работи. 71-годишен мъж е бил открит мъртъв на пода в пристройка, измежду разпилени електроуреди и разнообразни други движимости и предмети. Установено е, че гибелта му е настъпила вследствие на голям брой удари по главата и тялото му, оповестяват от Нова.

Сигналът е подаден от 64-годишната му брачна половинка, която споделила, че е обезпокоена, защото мъжът ѝ не дава отговор на телефонните ѝ позвънявания. Като съпричастен към осъщественото действие е открит и арестуван 35-годишен мъж от Нови пазар - синът на жертвата.

Има данни, че обвиненият страда от параноидна шизофрения с биполярно разстройство. След като му бъде повдигнато обвиняване, той ще бъде настанен в психиатрично заведение за проучване, където може да остане не повече от 60 дни. Ако се съберат доказателства, че той не осъзнава смисъла на дейностите си и не може да управлява постъпките си, делото ще бъде прекъснато и ще бъде изпратен за използване на насилствени медицински ограничения, които се вземат от Районния съд.

Мъжът е прочут на полицията с осъществени от него обири. Той е престъпно проявен, арестуван е за ръководство на автомобил под въздействието на наркотични субстанции, каквито са установявани и в него, споделиха още от Министерство на вътрешните работи.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР