Син е пребил 73-годишната си майка, която е с опасности

...
Син е пребил 73-годишната си майка, която е с опасности
Коментари Харесай

73-годишна жена е с опасност за живота, след като е била пребита от сина си

Син е пребил 73-годишната си майка, която е с рискове за живота. Трагедията се разиграла през вчерашния ден във Враца, оповестява " Дарик ".

Сигнал за нападението е подаден на тел 112 към 18.30 часа. На незабавния телефон е получено известие от жителка от Враца, която е декларирала че от апартамент 59 на същия вход се чуват крясъци.

На място е изпратен автопатрул на районното ръководство на полицията във Враца, които при инспекция в жилището са открили 73-годишна жена в безпомощно положение с голям брой пострадвания вследствие нанесен побой.

Жената е превозена в ЦСМП-Враца и настанена в ОАРИЛ при МБАЛ “Христо Ботев “-Враца с счупени 4 ребра, счупена пубисна кост, счупена тазобедрена кост, строшен нос и счупена рамена кост с заплаха за живота.

На място е осъществен оглед на местопрестъпление.

Случая е докладван на дежурен прокурор при окръжна прокуратура -Враца.

По случая в районното ръководство на полицията във Враца е формирано досъдебно произвеждане.

От извършените бързи издирвателни мероприятия и процесуално следствени дейности е открито, че съпричастен към осъщественото действие е 35-годишният й наследник, който е престъпно непроявен. Същият е арестуван в районното ръководство на полицията във Враца за период до 24 часа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР