Симпатизанти на ДБ реагираха остро към Борис Бонев заради отсъствието

...
Симпатизанти на ДБ реагираха остро към Борис Бонев заради отсъствието
Коментари Харесай

ДБ разпънаха на кръст Бонев, той се оправдава

Симпатизанти на Демократична България реагираха остро към Борис Бонев поради отсъствието му при гласоподаване да се реалокира Паметника на Съветската войска.

Днес по време на комисия към СОС би трябвало да се одобри отчет, който да реши ориста на руския паметник. Точно през днешния ден обаче на общинският консултант от „ Спаси София “ Борис Бонев, който се надява да бъде и кандидат-кмет на Демократична България за София се появила работа. Намирайки се отвън София, Бонев бил възпрепятстван да участва на комисията на която е член.

След като стана ясно отсъствието на Бонев той побърза да се оправдае пред симпатизантина Демократична България, като ги твърди, че на следващия ден по време на съвещанието на СОС ще бъде на мястото си и ще гласоподава „ за “ преместването на монумента. Това обаче никога не успокоява пристрастеностите, Бонев постоянно е именуван болшевик, а разочарованието към него продължава да пораства. Все отново Борис Бонев се надява да продължи съдействието си с Демократична България, най-много за идните локални избори.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР