Ивайло Вълчев ще води листата на ИТН с кандидати за

...
Ивайло Вълчев ще води листата на ИТН с кандидати за
Коментари Харесай

Ивайло Вълчев оглави евролистата на ИТН

Ивайло Вълчев ще води листата на Има Такъв Народ с претенденти за евродепутати, заяви Нова телевизия.

По думите му партията планува да причисли към консервативните партии и да бъде част от консервативното крило в Европейския парламент (ЕП). " Това не ни прави евроскептици, ние имаме вяра в една Европа, в която България има своето място и глас и не е просто реализатор на наставления ", изясни Вълчев.

Евролистата на Има Такъв Народ беше записана от представители на партията в Централната изборна комисия (ЦИК). На второ място в нея е Андрей Чорбанов.

" Амбициите ни са ясни - да намерим своето място в представителите на България в Европейския парламент и да работим за Европа, която да се върне към разсъдъка си. Европа, която не е на служителите, които подреждат, а нациите извършват, а Европа, в която България има своя глас и място ", даде поръчка Ивайло Вълчев.

Той съобщи, че приоритети на Има Такъв Народ в Екологичен потенциал ще бъдат анулация на Зелената договорка, предоговаряне на всичките квоти за земеделска продукция, казусът с незаконната миграция и пропагандата измежду подрастващите. " Има Такъв Народ не намира за уместно на подрастващите да бъде даван какъвто и да е достъп към агитация, която включва нетрадиционни практики, които не се вписват в обичайните български полезности за пол и семейство ", уточни Вълчев.

Той е и претендент за депутат на предварителните парламентарни избори на 9 юни.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР