Симов се изказал по партийната им телевизия, че кадрите от

...
Симов се изказал по партийната им телевизия, че кадрите от
Коментари Харесай

Ще платя пътуване на депутата Симов до Буча или Мариупол, да се разходи между трупове и развалини

Симов се изказал по партийната им телевизия, че фрагментите от зверствата на съветски военни в Буча са подправени. „ Много ме гняв и доста скърбя, че церемонията по раздаването на премиите Оскар мина, защото в случай че не беше предходна, фарсът, който се пробват да ни показват, филмът, който се пробват да ни прожектират, наименуван " Клането в Буча ", щеше незабавно да се класира за такава премия ".

Бре, излиза, че целият свят е грубо подведен. Няма да разясня качеството на симовия умствен развой - сами го направете. Съзнавам, че по някакъв метод популяризирам другаря Симов, само че съм подготвен да понеса това в името на истината. Иди, драги Симов във въпросните украински градове. Иди и виж, както бе нарекъл своя филм Елем Климов. Носи си и фотоапарата „ Смяна 8 “ или „ Зенит “, снимай „ фарса “ и се върни с доказателства, че съветската войска и путиновата война са благотворителна организация с филантропична задача. Докажи също, че украинците са инсценирали въпросните военни закононарушения. Както вярваш, че американците са снимали в студио кацането на астронавтите на Луната... Опровергай международно приети медии като BBC и The New York Times, които са разгласили материали за Буча, с разбор на фрагментите от градчето и безапелационното умозаключение – кръвопролитие. Ти го казваш.

Пред Симов се открива невероятната опция да се прочуе в целия свят с разгрома на западната агитация, която твърди, че в Украйна Русия води война и умират хиляди почтени. Не ревнувам за славата, с която ще се покрие Симов, по тази причина жертвам пенсията си и му давам опция да извърви пътя към истината като същински рицар на Путиновия медал.

Готви се за път, Симов! Вземи каската, мешката и противогаза. На изпроводяк тьотя Митрофанова ще ти подари с походен самовар. Може и да те целуне... Славен път те чака! И безвъзмезден - като за народен представител.

Огнян Стефанов
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР