Симона Загорова, пищната доскоро дъщеря на Глория Галина Пенева Иванова,

...
Симона Загорова, пищната доскоро дъщеря на Глория Галина Пенева Иванова,
Коментари Харесай

Глория издаде щерка си

Симона Загорова, обилната до неотдавна щерка на Глория  Глория Галина Пенева Иванова, известна с псевдонима си Глория, е българска попфолк певица. Родена е в не стопира да качва фотоси от фитнеса и други места, на които демонстрира новата си фигура и това провокира вълна от мнения.

Някои настояват, че преди Симона е била доста по-сладка и красива, а в този момент не наподобява на себе си. Както знаем, майката Глория  Глория Галина Пенева Иванова, известна с псевдонима си Глория, е българска попфолк певица. Родена е в е известна със строгите си режими и диети и не беше доста щастлива от няколкото непотребни кг на щерка си.

Затова в този момент примата на попфолка гордо се похвали, че Симона най-сетне е почнала да я слуша за здравословни режими и това е помогнало за суперформата, в която е нейната дъщеря.

Глория  Глория Галина Пенева Иванова, известна с псевдонима си Глория, е българска попфолк певица. Родена е в издаде, че Симона отслабнала фрапантно с режима на доктор Людмила Емилова. Известното гладолечение се организира за най-малко 3, 5 или 10 дни, като при него са разрешени единствено чайове, плодове и мед. Започва се с чай, след два часа се яде един тип плод и след два часа още веднъж се пие чай.

Така се редуват до момента в който не започнеш и завършиш на чай – не по-късно от 20:00 ч. вечерта. Освен това филтриране, Симона спазвала и известния фастинг, когато не била на диетата на Емилова. Тя не приемала храна 18 часа, като през останалото време се хранела единствено с леки салати и месо, написа
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР