Симона Загорова определено работи за своето beach body, което скоро

...
Симона Загорова определено работи за своето beach body, което скоро
Коментари Харесай

Готова за гаджета и безкрайни плажове: Симона Загорова се стопи

Симона Загорова несъмнено работи за своето beach body, което скоро ще ни покаже единствено по бански. Певицата от седмици вае новата си фигура във фитнеса, само че към този момент си личат първите резултати.

Дъщерята на Глория наподобява все по-слаба на последните си снимки, а това си проличава освен в тялото, само че и в лицето. Секси изпълнителката неотдавна пусна най-новото си парче " След края ", а във видеото е повече от гореща.

Виж още:  " Страшна лисица е ": Виктор Стоянов съжалява за някои от целувките с девойките и още...

 

Фенове считат, че парчето е отдадено на някогашната възлюбена на Симона, а точно бащата на Галина – Даниел Милушев. Припомняме, че двамата сложиха завършек на връзката си през 2021 година, само че Симона показа, че поставят дружно грижи за щерка им.

Новото тяло на певицата обаче продължава да провокира сериозен интерес, само че на този стадий тя не разкрива по какъв начин се храни. Известно е, че Глория от години следва непоколебим режим, включващ единствено чай, мед и плодове. Този метод на хранене се организира няколко пъти в годината, само че резултатите са светкавични, твърди самата певица. Симона също се е подлагала на диетата, само че наподобява, че в този момент е съчетала диетичното хранене с упорити тренировки, които несъмнено дават резултати. 

Виж още: Голямата загадка на Иво Аръков: Бил женен за рускиня, тя починала 

Изображение: https://www.instagram.com/simonazagorova21/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР