Симона Пейчева е предала спортния си дух на 11-годишния си

...
Симона Пейчева е предала спортния си дух на 11-годишния си
Коментари Харесай

Симона Пейчева планира второ дете - slava.bg

Симона Пейчева е предала спортния си дух на 11-годишния си наследник Алексей, който тренира футбол от дребен.

Дълго време се опитвала да го откаже от ритането на топка, само че откакто схванала, че това не е просто волност, която ще мине, се отказала. Към днешна дата за момчето футболът е всичко, а то от малко се показва повече от добре на терена. Известната му майка даже му подарила мач онлайн в Испания, защото бил вманиачен почитател на Меси.

Алексей е плод на връзката й с някогашната й половинка Горан Петров, с който се разделят единствено една година след разждането на детето.

Двамата през днешния ден са в отлични връзки и съумяват да запазят приятелския звук и след раздялата. "Може би не бяхме подобаващи един за различен, само че за сина ми няма по-добър татко от него. Осъзнах, че нещата сред нас не са като първоначално, че на мен ми липсва нещо ", разяснява шампионката.

Според злите езици обаче тя се разделя с Горан поради Драго Владов, който е актуалният шеф на хитово нощно заведение и някогашен програмен шеф на телевизия BBT, където тя води предаването "Така го вършат дамите ". Двамата се влюбват точно на работното място, само че връзката им не устоя дълго.

В момента шампионката е щастлива с нов мъж до себе си, който настойчиво крие от медиите. С него към този момент имат сериозна връзка, само че признава, че в случай че в миналото облече бялата рокля, то ще е скрито и без непотребна показност, написа Галерия.

Вече мечтае да има и второ дете, момиче. Надява се щерка й в миналото да влезе в залата, а за какво не и да задмине триумфите й.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР