Симона Халеп се класира за третия кръг на Уимбълдън, след

...
Симона Халеп се класира за третия кръг на Уимбълдън, след
Коментари Харесай

Халеп си осигури мач с Азаренка на Уимбълдън

Симона Халеп се класира за третия кръг на Уимбълдън, откакто надигра сънародничката си Михаела Бузарнеску в три сета – в обособените елементи 6-3, 4-6, 6-2 за към два часа игра.

Първият сет бе доста нервозен, като феновете на Ол Ингланд Клъб видяха цели шест пробива, като по-именитата от двете румънки повеждаше на два пъти с пробив задатък, само че Бузарнеску и в двата случая съумя да се завърне в сета. След 3-3, обаче, тя загуби три поредни гейма, а с това и откриващата част.

Във втория Халеп дръпна с 2-0, само че позволи непонятен спад, от който се възползва нейната съперничка, която записа четири следващи гейма. Шампионката на Ролан Гарос 2018 изравни още веднъж за 4-4, само че отново бе пробита, а след това Бузарнеску не сбърка и вкара мача в трети сет.

Там Халеп завоюва „ борбата при пробивите “ с 3-1, с цел да се класира за третия кръг след мач с цели 15 брейка. В спор за място на осминафиналите румънката излиза против Виктория Азаренка, която по-рано не остави шансове на Айла Томлянович. Напред не престават още Анет Контавейт, Виктория Голубич, Даяна Ястремска и Шуай Джан. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР