Симона е приятелката на Кристиан Николов, пътувала в смъртоносното Ауди

...
Симона е приятелката на Кристиан Николов, пътувала в смъртоносното Ауди
Коментари Харесай

Ето коя е приятелката на Кристиан Николов, смазал колата на Милен Цветков

Симона е приятелката на Кристиан Николов, пътувала в смъртоносното Ауди Q8, което се заби в колата на Милен Цветков, който издъхна минути по-късно. Освен нея в колата е пътувал и синът на депутата Лъчезар Иванов. И двамата са избягали след злополуката, а занапред ще се обяснява знаели ли са, че Кристиан е използвал опиати, прецизира trafficnews.bg.

Снимките на Симона и профилът ѝ във Facebook станаха едно от най-споделяните неща в интернет пространството. Преди часове профилът на момичето е заличен, само че меко казано скандални нейни фотоси с оглед откритите опиати в кръвта на Кристиан, към този момент са публикувани необятно в интернет. Видът ѝ на фотосите - татуси, пиърсинги, разширени зеници - станаха мотив мнозина да я окачествят като човек, на който дрогата не му е непозната.

„ Към момента 4 души са арестувани за случая за 24 часа “, удостовери вътрешният министър Младен Маринов. Според премиера Бойко Борисов пък ограничавания на мощността на колите при младите водачи няма да докара до по-малко произшествия.

„ Трябва да се намерения за доста по-тежка глоба за тези, които използват опиати и се качват зад кормилото “, съобщи министър председателят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР