Симона е на 31 г., с множествена склероза и не

...
Симона е на 31 г., с множествена склероза и не
Коментари Харесай

Симона вече си премества краката сама! Трябва й още малко

Симона е на 31 година, с множествена склероза и не може да се придвижва без непозната помощ. През 2010 година на Симона е сложена диагноза „ Множествена склероза “. Преминава през лекуване с интерферон, а от 2017 година и с окревус.

От началото на тази година Симона организира физиотерапия и роботизирана рехабилитация в МБАЛ „ Авис медика “ ООД в село Тученица.

На месец се ползват 12 процедури на стойност 2940 лева (245 лева на процедура). Роботизираната рехабилитация не се поема от НЗОК.

В мнение на завеждащия звеното за роботизирана рехабилитация написа, че Симона би трябвало да продължи лечението най-малко една година.

Приятелите на момичето се обръщат към всички българи:

" Продължава акцията за набиране на средства за роботизираната рехабилитация на Симонка! Първите резултати са налице и тя към този момент може да си реалокира краката, без да им оказва помощ с ръце! Има събрани средства 6320 лева за 24 процедури, само че не са задоволителни, с цел да продължи процесът до трайни промени и възобновяване на двигателните фунции. Благодарим за поддръжката на всички, които се включиха и не престават да ни оказват помощ! Благодарим за шерването на изявленията, с цел да доближат до повече хора! Всеки човек заслужава пълностоен живот, а обединени можем повече. Сподели, подари, предай нататък положително! 

Можете да помогнете на

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР