Симон Порте, човекът, който стои зад бранда Jacquemus и неговата

...
Симон Порте, човекът, който стои зад бранда Jacquemus и неговата
Коментари Харесай

Jacquemus се омъжи

Симон Порте, индивидът, който стои зад марката Jacquemus и неговата половинка Марко Маестри си споделиха “ДА ” на интимна гала в Южна Франция

Селцето Charleval, в района Bouches-du-Rhône в Южна Франция, събра близки и другари на двойката. Дизайнерът на Jacquemus, който от дълго време е любим на дамите, си сподели заветното “ДА ” със своя обичан.

Симон и Марко са дружно от 2018-та, а преди към година оповестиха за годежа си. Днес сватбата е към този момент факт, а двойката избра Южна Франция за мотива - отечество и обичано креативно ентусиазъм на Симон.

Марко бе заложил на белия костюм и дойде в компанията на майка си Катрин Маестри, в бял ретро автомобил. Симон стигна до “олтара ” на разположение с баба си Лилин. Както обичаните дами в живота на младоженците, по този начин и изобилието от звездни посетители на сватбата, бяха избрали белия цвят за код за обличане.

Именно това, както и миминалистичния и скромен жанр на сватбата, я направиха толкоз френски шикозна, безгрижна и необикновено красива.

 

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от JACQUEMUS (@jacquemus)

 
Jacquemus и следващото завладяващо ревю на френската марка
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР