Симон Порт Жакмюс неусетно се превърна в една от най-влиятелните

...
Симон Порт Жакмюс неусетно се превърна в една от най-влиятелните
Коментари Харесай

Визуалната поезия в новата книга на Jacquemus

Симон Порт Жакмюс незабелязано се трансформира в една от най-влиятелните фигури в модата. Не единствено поради брилянтните сбирки, които ни сподели през последните 2 години, а и поради цялостната идея на марката. Няма по какъв начин да забравим впечатляващите му ревюта измежду лавандулови полета и житни ниви. През 2017 година той издаде първата си книга със фотоси, отдадена на Марсилия. От 1 септември ще можем да разгърнем и новата – Images, която също се състои от поетични моменти, снимани с телефона му, и обичани фотоси от фотосесии за марката.
               
on Apr 20, 2020 at 9:29am PDT

Френският дизайнер споделя, че изданието ще съдържа това, което му липсва най-вече в настоящето изключително състояние – хора, които се усмихват, които пеят по улиците, средиземноморските души. Той е прочут с любовта си към и Прованс, слънчевите пейзажи, топлите хора и непринудените фотоси. Именно това чакаме да забележим и в новата му книга, с твърди корици, обшити с лен, на които заглавието е изписано със обикновен шрифт в розово. Дори оформлението ни припомня за последната сбирка на Jaquemus в нежни неутрални и пастелни цветове.
               
on Aug 23, 2020 at 5:11am PDT

В комплицирани времена като сегашните на всички ни се желае да избягаме за малко от действителността и да отпътуваме за  в търсене на по този начин жадуваната топлота и в климата, и в човешките контакти. Пътуването може би ще изчака, само че книгата Images от Жакмюс може да бъде нашият билет към това мечтано положение на духа. 

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР