Simon Cowell подрежда ново детско шоу Britain's Got Talent kids

...
Simon Cowell подрежда ново детско шоу Britain's Got Talent kids
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО Саймън Коуел подготвя ново детско шоу Britain`s Got Talent – ​​включващо бебетата Nepo на групата като съдии

Simon Cowell подрежда ново детско шоу Britain's Got Talent kids ' спин-оф шоу – с присъединяване на бебетата Nepo на групата като съдии (на фотографията през 2020 г.) 

Музикалният магнат сподели на MailOnline, че обмисля стартирането на версия на сериала на ITV, където децата правят оценка разнообразието актове, който е въодушевен от сина му (на фотографията от д. д. дъщерята на Алеша Диксън Азура Сиена, дъщерята на Аманда Холдън Холи и сина на Саймън Ерик)

'Да бъда почтен с ти, Ерик, оцени едно осъществяване тази година, не знам дали ще го покажат или не и той в действителност беше в действителност, в действителност добър... той сподели: „ Хм, не съм толкоз сигурен, че одобрявам първата ария, само че ми харесва втората ария... и споделих " Боже, това е моето момче! "

„ Когато гледаме предаванията, преди да излязат, и в случай че той е в близост, аз виждам и в случай че мине напряко около тв приемника, аз съм мислейки си, че може би не е доста добр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР