Симон Байлс спечели многобоя на състезание по спортна гимнастика в

...
Симон Байлс спечели многобоя на състезание по спортна гимнастика в
Коментари Харесай

Симон Байлс си осигури участие на пето поредно Световно

Симон Байлс завоюва многобоя на съревнование по спортна гимнастика в Съединени американски щати и си обезпечи присъединяване на пето следващо Световно състезание.

Байлс, непобедена в публични надпревари по многобой в последните шест години, ще се изравни с Кери Стръг като единствените американки, които вземат участие на Световни шампионати в пет разнообразни години, когато се включи в Мондиала в Щутгарт идващия месец. Байлс записа резултат от 58.55.

Гимнастичката реализира най-хубав резултат на земя и прескок измежду 15-те състезателки, взели участие в Сарасота, Флорида. Останалите гимнастички, които ще попаднат в американския тим за Световното, ще бъдат селектирани от изборен комитет. Имената на още пет дами ще станат ясни след още едно съревнование в понеделник.

Световното състезание по спортна гимнастика, което стартира на 4 октомври, е предшественикът на Олимпийските игри в Токио 2020, където Байлс ще се опита да прибави към петте си медала, четири от които златни, извоювани на Игрите в Рио през 2016. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР