Симитли. Управлението е двустранен процес - цялото население и избраните

...
Симитли. Управлението е двустранен процес - цялото население и избраните
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Апостол Апостолов, кандидат за кмет на Община Симитли: Управлението е двустранен процес - цялото население и избраните не можем едни без други

Симитли. Управлението е двустранен развой - цялото население и определените не можем едни без други. Това сподели претендентът за кмет на Община Симитли при среща с жителите на село Полето, оповестиха от предизборния щаб на Апостол Апостолов . „ На 27 октомври предстоят избори за локалната власт. Защо би трябвало да гласуваме? Да, аз като кандидат-кмет на село Полето и Апостол Апостолов като кандидат-кмет на Община Симитли нямаме конкуренция, само че това не дава завършек на изборите. Важно е да изберем състава на Общински съвет, органът, който гласоподава политиките на общината “, сподели претендентът за кмет на село Полето Иван Манчев.
„ Тук сме съветниците през последните 4 години и новите в листата, с цел да създадем равносметка – какво се случи през последните 4 години, а и преди този момент и по-важното – да създадем проект за нужното, за неотложното за мечтаното, което да се случи в квартала, в селото, в общината “, съобщи Владимир Стоилов, претендент за общински консултант от „ Партия на Зелените “.
„ Има какво още да се дооправя и това го знаем. Обещанието е в деяние. Тук сме, с цел да чуем какво желаете за в бъдеще. Имате думата, ще слушаме, записваме и ще създадем всичко това, което е в границите на нашите качества “, означи Апостол Апостолов.
Основен ангажимент в селото е дотъкмяване на работата по полагане на настилка на всички неасфалтирани улици. Местен показа проблемите с уличната лампа тъкмо пред дома му, която ще бъде оправена допустимо най-скоро – даде обещание кметът Апостолов. Друг попита за контейнери, претендентът за кмет на Полето Иван Манчев означи, че е поръчал и чака доставката. Въпрос бе заложен и за строителните боклуци – „ Важно е да се обясни, че при съществуването на строителни боклуци и потребност от резервоар, належащо е да се обадите в общината, изпраща се резервоар, след което общината си ги извозва до избраните места “, отговори Апостолов.
Молба от по-младите зарадва Апостолов и целият му екип. Те попитаха за материали, с които непринудено, със личен труд да обновят изкуственото си игрище, на което се събират и играят. Това значи, че има съзнателни младежи, което пазят и поддържат това, което имат. Както сподели жена от локалните: „ Всичко е до съзнанието на индивида “. Срещите не престават. На 22 октомври кметската листа ще бъде на среща с жителите на село Железница.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР