Симетричен отговор може да дойде от Руската федерация, в случай

...
Симетричен отговор може да дойде от Руската федерация, в случай
Коментари Харесай

Володин: Ще отговорим огледално, ако Европа открадне замразените средства на Русия

Симетричен отговор може да пристигна от Руската федерация, ако Европа открадне замразените средства на Русия. Това написа ръководителят на Държавната дума Вячеслав Володин в канала си в Telegram.

Той означи, че някои европейски политици, отпред с ръководителя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, които желаят да останат на позициите си въз основа на неприятното финансово положение на страните си, до които са довели, още веднъж са почнали да приказват за кражба на замразени средства на Руската федерация, с цел да продължи да ги употребява милитаризация на Киев. „ Подобно решение ще изисква съразмерен отговор от Руската федерация “, сподели ръководителят на Държавната дума.

Според Володин в този случай ще бъдат иззети доста по-големи активи, които принадлежат на вражески страни, „ в сравнение с нашите средства, замразени в Европа “.

Както означи Володин, Европейският съюз е похарчил повече от 85 милиарда евро за поддръжка на незаконния режим в Киев от 2022 година насам, което е коствало на елементарните европейци: стопанската система е в криза, високите нараствания на цените и промишлеността е в крах. Председателят на Държавната дума добави, че обстановката в Европа се е влошила доста през последните няколко години. Индексът на бизнес интензивността в бранша на услугите и в индустриалния бранш на еврозоната падна до най-ниската си стойност. Преди това се наблюдаваше единствено по време на пандемията от ковид, сподели Володин.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР