Симеон Славчев. Директорът акцентира, че полузащитникът е един от българите,

...
Симеон Славчев. Директорът акцентира, че полузащитникът е един от българите,
Коментари Харесай

Директор в Левски коментира Бодуров и Ивелин Попов за трансфери на Герена

Симеон Славчев. Директорът подчертава, че полузащитникът е един от българите, които заслужава да играе на „ Герена” и също по този начин довери, че отборът от квартал Подуене ще търси още двама-трима футболисти през януари.

Петков дефинира информациите за Николай Бодуров и трансфер на „ Георги Аспарухов” като сензационни и проучва тематиката „ Ивелин Попов”.

„ Това е първото ни зимно попълнение. Добре пристигнал в Левски и доста професионални успехи”, започва спортният шеф на „ сините”. „ Водим договаряния с други играчи, защото работим от лятото. Имаме съответно набелязани имена и в най-скоро време се чака да подпишем с още един-двама индивида. По принцип и преди съм казвал, че търсим българи, които имат класата и капацитета да играят в Левски. Славчев е един от тези хора. Влязохме в контакт с него, откакто разтрогна с Карабах”, добави Петков.

„ Ако има българи, които могат да допринесат за развиването на Левски, ще водим договаряния. Ако няма, търсим чужденци. Търсим двама-трима футболисти, които да засилят конкуренцията в тима. Николай Бодуров е следващата сензация, която се пуска по уеб страниците. Откакто аз работя, съм видял едно 50 футболиста да се спекулира. Към този миг няма нищо към Бодуров. Ивелин Попов? Той е един от българските играчи, които заслужават да играят в Левски, само че той има контракт с Ростов. Доста мъчно ще се договорим с тим от елита на Русия”, приключи Ивайло Петков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР