Симеон Сакскобургготски коментира инцидента с дъщеря му Калина отпреди дни,

...
Симеон Сакскобургготски коментира инцидента с дъщеря му Калина отпреди дни,
Коментари Харесай

Симеон Сакскобургготски за инцидента с Калина: Като родител винаги боли, но законът е еднакъв за всички

Симеон Сакскобургготски разяснява случая с щерка му Калина отпреди дни, когато блъсна с колата си преграда на хотел в Боровец, а дрегерът сподели над 1,5 промила алкохол.

„ Мисля, че от нещо много малко стана нещо голямо по разнообразни аргументи. Живеем в правова страна и за всички законът е идентичен. Това е доста значимо и не би трябвало да го не помни никой, и тези, които сочат с пръст, упрекват и злорадстват. Като родител постоянно боли, само че има бог и се надявам, че нещата ще приключат “, сподели Сакскобургготски пред публицисти в Рилския манастир. Днес там бе маркирана 80-годишнината от гибелта на Цар Борис III, написа „ 24 часа “.

Според някогашния министър председател сега в страната ни има огромна доза експанзия, което било излишно. „ Хабим сила, а с разговор, положителни планове и предпочитание може да се реализира надалеч повече и това е моята рецепта “, добави той.

Според него политиците би трябвало да намерят общи ясни цели и да съсредоточат силата си в съответни неща за благоденствие на хората. Той бил уверен, че това ще стане, само че от време на време сме се бавили повече.

„ Понякога губим време със напълно безинтересни неща, а пък бихме могли да си съсредоточим силата в съответни цели за хората. Не давам оценки, само че се надявам и поисквам триумфи на политиците и работа, с цел да има успокоение и да гледаме всички напред “, сподели той.

Според него думата „ промяна “ е хубаво нещо, само че всичко трябвало да е за и да се планува какъв резултат се чака, а не да повтаряме единствено промяна, промяна, промяна.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР