Силвестър Сталоун се е събрал със съпругата си Дженифър Флавин

...
Силвестър Сталоун се е събрал със съпругата си Дженифър Флавин
Коментари Харесай

Силвестър Сталоун изненада феновете си с новина

Силвестър Сталоун се е събрал със брачната половинка си Дженифър Флавин месец откакто тя подаде молба за бракоразвод. Те са се срещнали вкъщи си, поговорили си и разрешили всичките си разлики. И двамата са доста щастливи. Това сподели представител на артиста.

Малко преди този момент ET заяви, че Сталоун и Флавин са се съгласили да разрешат всички въпроси, свързани с разтрогването на брака им, " по заслужен, другарски и персонален метод " отвън съда, тъй като това би било по-добре за фамилията им.

През август стана известно, че моделът Дженифър Флавин е подала молба за бракоразвод със Силвестър Сталоун след 25 години брак. Тя упрекна брачна половинка си в " съзнателно хабене на фамилното имущество " и изиска финансова отплата, предава Page Six.

Слуховете за кавгата на двойката обаче се появиха още по-рано, когато Сталоун направи татуировката на рамото си с лицето на Дженифър върху изображението на куче. Запознати споделиха на TMZ, че двойката се скарала тежко, тъй като Силвестър си взел ротвайлер, а Флавин не желал куче. Впоследствие артистът удостовери, че в действителност е имало разногласия за домашния любим, само че означи, че не това е повода за разрива. Той отхвърли обвиняванията в заграбване.

Преди два дни Сталоун разгласява в Instagram фотография, на която той и Флавин вървят един до различен, държейки се за ръце. Още тогава започнаха да приказват за събирането на двойката. Сега към този момент това събиране очевидно е доказано.

Силвестър Сталоун и Дженифър Флавин се женят през 1997 година и имат три дъщери: София, Систин и Скарлет. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР