Силвестър Сталоун пусна промоционално видео на Рамбо: Последна кръв“ в

...
Силвестър Сталоун пусна промоционално видео на Рамбо: Последна кръв“ в
Коментари Харесай

Силвестър Сталоун брани „Рамбо: Последна кръв“ от критиките

Силвестър Сталоун пусна промоционално видео на " Рамбо: Последна кръв “ в Instagram в отговор на негативни мнения за плана, заяви Screenrant.

Наборът от фрагменти от кино лентата се предхожда от архивни фрагменти, в които британци разискват франчайзинга, отбелязвайки, че има " прекалено много принуждение ”, че прави " много мощно усещане ” и че " американците постоянно вършат нещо сходно ”. В резултат на това се стига до заключението, че филмът просто " не е подобаваща за всички “ и човек би трябвало да отиде на кино, с цел да си сътвори лично мнение.

Засега доминират сериозните мнения за преди малко пуснатия филм. Например по-специално Дейвид Морел, създателят на " Първа кръв “, въобще не хареса новата продукция.

Независимо от това, филмът печели добре в боксофиса и към този момент претендира да се трансформира в най-успешната част от франчайза след резултатите от първия уикенд след излизането.

В резултат на това към този момент се приказва за работа върху " Рамбо 6 “, макар че самият Сталоун харесва концепцията да направи предистория към филми за известния воин.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР