Силвестър Сталоун иска да се заеме с нов филм от

...
Силвестър Сталоун иска да се заеме с нов филм от
Коментари Харесай

Силвестър Сталоун: Имам страхотна идея за нов филм за Роки, ще е различен

 Силвестър Сталоун желае да се заеме с нов филм от поредицата " Роки “, който ще е отдаден на незаконната миграция, заяви уеб сайтът Контактмюзик, представен от Българска телеграфна агенция.

72-годишният артист разкри концепцията си за нов филм от поредицата, отбелязвайки, че желае да концентрира вниманието си върху преселник, който живее нелегално в Съединени американски щати.

" Имам страхотна концепция за нов филм за Роки - сподели Сталоун в границите на кинофестивала в Кан. - Той открива нелегално пребиваващ в страната мъж и цялото деяние се завърта към него. Въпросният мъж е като вълшебник. След като сте видели по какъв начин извършва номерата си, към този момент не сте впечатлени. Същото се отнася за Роки. Ако сте гледали всички филми от поредицата, ще се запитате " Как може да има нещо друго? “. Този филм обаче ще е друг, само че аз няма да се фотографирам в него. “

Сталоун също така настоя, че в никакъв случай не е възнамерявал филмите от поредицата " Роки “ да имат политически привкус.

" Роки е елементарен мъж с присъщия за него нрав - разясни холивудската звезда. - Той не е политик. Когато обгръща тялото си с националното знаме, мисли, че прави нещо хубаво. “
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР