Силвена Роу, която очевидно се е отказала от bTV, не

...
Силвена Роу, която очевидно се е отказала от bTV, не
Коментари Харесай

Ще влезе си Силвена Роу в „Хелс Китчън“?

Силвена Роу, която явно се е отказала от bTV, не се е отказала напълно от малкия екран. Топ готвачката се присламчва от ден на ден към конкурентната Нова тв, където има възможност скоро да се откри на работа. Не е изключено през пролетта да изгрее при сътрудника си Виктор Ангелов в новия сезон на „ Хелс Китчън “.

 

Вече повече от година атрактивната кулинарка дава недвусмислени сигнали, че има предпочитание да стане лице на Нова тв. След свалянето на предаването й „ Моето звездно празненство “, тя се стараеше да е лоялна към досегашните си работодатели и не се появяваше при конкуренцията. След като стана ясно обаче, че те няма да й дадат ефир за нов сезон на шоуто, нито пък я поканиха в „ Мастършеф “, стартира да търси и ново поле за изява.

 

Тя се появи на празненство на Нова тв, а на балотажа бе поканена при Лора Крумова, с цел да опише за новата си кулинарна книга. Както е известно Силвена е имала редица оферти за работа в Нова тв, само че ги е отказала. Тази линия на държание към днешна дата към този момент не е настояща и тя демонстрира емфатичен интерес към работата в Нова тв. Същевременно не пропуща случай да показа какъв брой добре се усеща в компанията на предходните си сътрудници от „ Мастършеф “ – Михалчев и Токев.

 

Напролет „ Хелс Китчън “ ще би трябвало да се бори за рейтинг с Ергенът, така че по всяка възможност Нова тв ще събере Силвена, Виктор Ангелов, Петър Михалчев и Андре Токев, осигурявайки същинско представление за почитателите на кулинарните формати. Да не пропущаме и плануваното от bTV риалити за бременната Николета Лозанова, което се чака да е същински шлагер. Затова Нова тв би трябвало да има селен коз, който най-вероятно ще е Силвена Роу, дружно с останалите огромни звезди от „ Мастършеф “.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: „ Хелс Китчън “ „ Мастършеф “ Виктор Ангелов Андре Токев Петър Михалчев Силвена Роу Николета Лозанова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР