-Силвър Стар разширява дейностите си в Sofia Ring Mall От

...
-Силвър Стар разширява дейностите си в Sofia Ring Mall От
Коментари Харесай

Нова услуга за собствениците на Mercedes-Benz

-Силвър Стар уголемява дейностите си в Sofia Ring Mall

От април притежателите на Mercedes-Benz ще могат да се възползват от нова услуга. За тяхно улеснение генералният дистрибутор на марката за България Силвър Стар отваря нова точка за банкет на коли за обслужване в Sofia Ring Mall. Проектът е пилотен за мрежата на Mercedes-Benz, като услугата за пръв път ще се предлага в търговски център.

„ Стремим се да бъдем постоянно от изгода на нашите клиенти и покрай тях, в тяхното всекидневие. Затова и в последните 6 месеца работихме интензивно по внедряването на тази услуга. Вярваме, че разширението на дейностите в Ring Mall ще спести време на клиентите и ще способства за тяхната висока задоволеност и премиум прекарване, каквото прилича на Mercedes-Benz “, споделя Негован Йосифович, изпълнителен шеф на Силвър Стар.

Регулярните експресни действия като промяната на масло, филтри, накладки, дискове ще се правят от профилираните екипи на Силвър Стар, до момента в който клиентите са на бизнес обяд или пък до момента в който пазарят значимите за фамилията артикули в комерсиалния център. Приемът на коли ще се случва на паркинг равнище 0, като часовете ще са авансово записани.

Припомняме, че в края на 2019 година Силвър Стар отвори своя концептуален шоурум в Sofia Ring Mall, като планът още веднъж бе пилотен в мрежата на Mercedes-Benz. Генералният дистрибутор на марката предлага на място опция за пробно шофиране на най-новите модели от гамата, както и богата сбирка начин на живот аксесоари. С разширението на услугите и внедряването на опцията за банкет на коли за обслужване в комерсиалния център Силвър Стар предлага ново потребителско прекарване и прибавя следващата иновация в бизнес развиването на компанията.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР