Силният валеж в Западна България затруднява движението по основни пътища.

...
Силният валеж в Западна България затруднява движението по основни пътища.
Коментари Харесай

Снеговалежът затрудни движението в няколко региони

Силният дъжд в Западна България затруднява придвижването по съществени пътища. Изцяло лимитирано прекосяването по Автомагистрала " Струма " сред Мало Бучино и Перник, съобщи БНР.


Временно придвижването по пътя Гурково-Велико Търново (Прохода на Републиката) е лимитирано за всички моторни транспортни средства заради множествено паднали дървета. Водачите изчакват на място.

Временно придвижването по автомагистрала " Струма " в посока Перник е лимитирано за МПС над 12 тона заради снеговалеж. Движението за леките коли е проходимо в посока Перник. Тежките изчакват на място.

Временно придвижването по автомагистрала " Тракия " в посока Пазарджик и назад се лимитира за всички моторни транспортни средства заради снегопочистване. Водачите изчакват на място в спешната лента и придвижването се контролира от " Пътна полиция " и сигнализация.

Временно придвижването по пътя град Шипка-село Шейново е лимитирано за всички моторни транспортни средства заради мощен снеговалеж, оповестяват от Агенция " Пътна инфраструктура ". Въведен е обходен маршрут по пътя град Шипка-Казанлък и по пътя Казанлък-село Дунавци.

Ограничава се придвижването на коли над 12 тона в двете направления с ремаркета и полуремаркета през проходите " Превала " и " Рожен " заради снеговалеж и снегопочистване.

Временно придвижването по пътя Русе-Шумен в двете направления е лимитирано за моторни транспортни средства над 12 тона заради снегопочистване. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР