Силният човек в ръководството на Милан - Леонардо обяви, че

...
Силният човек в ръководството на Милан - Леонардо обяви, че
Коментари Харесай

Шеф на Милан: Все още вярваме на Дженаро Гатузо и Гонзало Игуаин



Силният човек в управлението на Милан - Леонардо разгласи, че Дженаро Гатузо ще продължи да води отбора, макар слабите резултати на " росонерите " през последните седмици. Бразилският началник добави, че на " Сан Сиро " към момента имат огромно доверие и на централния нападател Гонзало Игуаин.

" Не сме мислили да сменяме Гатузо. Нямаме проект да го сменим, само че чакаме отборът да има положителна реакция против СПАЛ. Милан не се е свързвал с други треньори ", съобщи пред " Скай Спорт Италия " бразилецът във връзка с слуховете за треньорския пост.

" Що се отнася до обстановката с Игуаин, той разяснява по следния метод: " Трудно е за нападател, когато той не вкарва. Той също по този начин би трябвало да откри себе си, защото е в деликатна обстановка - чартърен е от Юве. Отношенията ни с него са доста директни. Той има значима роля за нас и го знае. Той има лидерска роля, тъй като е спечелил толкоз доста. Никога не сме се съмнявали в Игуаин. Никога не сме поставяли под въпрос позицията му през тази година. Нищо не се е трансформирало. Челси или не, няма предложения за него ".

 Република България Лайпциг връща Хакан Чалханоглу в Германия
Чалханоглу се връща в Бундеслигата?

Леонардо ще желае 20 млн. евро за халфа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР