Силният човек в Марек Цветан Видински изказа своето мнение след

...
Силният човек в Марек Цветан Видински изказа своето мнение след
Коментари Харесай

Видински: Заслужен резултат, апелирам града да обърне внимание на базата ни

Силният човек в Марек Цветан Видински изрече своето мнение след равенството на своя отбор с втория във краткотрайното класиране Вихрен (Сандански) в мач от Югозападната Трета лига. Двата отбора приключиха при резултат 1:1 и не излъчиха победител.

" Не доближи централизация в отбрана. Знаехме, че те играят добре с високите топки и центриранията. Не мисля, че съдията искаше да им оказва помощ, свири съвършено.

Опитахме се да обясня на момчетата, че би трябвало да играят футбол, би трябвало да задържат повече топката, да комбинират по земя. Имаше един интервал от 4-5 минути, в които единствено изритваха напред и нямаше по какъв начин да се случат нещата по този начин.

Заслужен резултат. Ако би трябвало да създадем една равносметка с предходната година, има огромна разлика. Сега сме едни от водачите, а тогава се борехме да не изпаднем. Искахме да накараме другите тимове да се преценяват с нас. Мисля, че го постигнахме. Ние си играем футбол и няма по какъв начин да се получават резултати, каквито те желаят.

Искам да моля града, че ние имаме потребност от база. Това желая да ги помоля, да ни оказват помощ с нея ", приключи Видински.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР