Силните изяви на Бърнард Текпетей са повишили интереса на Бешикташ

...
Силните изяви на Бърнард Текпетей са повишили интереса на Бешикташ
Коментари Харесай

Турски гранд проявява интерес към ас на Лудогорец

Силните изяви на Бърнард Текпетей са повишили интереса на Бешикташ към нападателя на Лудогорец, пишат медиите в Турция. В момента разградчани са следени под лупа в югоизточната ни съседка, тъй като са в една група с Фенербахче в група Н на Лигата на конференциите.

През лятото Бешикташ също следеше обстановката към ганайското крило, само че тогава той реши да продължи да играе за Лудогорец. Текпетей получи и лентата, откакто Кирил Десподов бе продаден в ПАОК. Сега той е втори капитан.
 Лудогорец продава огромната си звезда?
Лудогорец продава огромната си звезда?

Якуб Пьотровски по всяка възможност ще напусне клуба

В 13 мача в Първа лига Бърнард има 13 мача с 5 гола. В евротурнирите пък е бил на терена в 11 дуела, като в тях има 4 попадения. " Бешикташ се нуждае незабавно от Текпетей. Сложат ли го до нападателя Винсън Абубакар, ще имат доста мощно нахлуване и ще си решат всички проблеми. Трансфер би трябвало да има още зимата ", пишат в Турция.

Преди време Бешикташ демонстрираше сериозен интерес към Антон Недялков. До трансфер на бранителя в турския гранд обаче по този начин и не се стигна. В последните сезони националът пък бе преследван от контузии. Наскоро той се върна на терена след дълго неявяване и незабавно влезе в мощна форма.

В неделя Лудогорец гостува на " Ивайло ". За този мач треньорът Георги Дерменджиев ще направи много ротации. И сигурно част от футболистите, почнали при 2:0 над Фенербахче в четвъртък, ще бъдат на аварийна пейка. Със сигурност в ролята на плеймейкър ще влезе Тодор Неделев, който ще работи вместо Якуб Пьотровски. Атаката пък ще бъде водена от Руан Крус, а не от Квадво Дуа.
 В Турция оповестиха аргументите за провалянето на Фенербахче от Лудогорец
В Турция оповестиха аргументите за провалянето на Фенербахче от Лудогорец

Ето детайлности

Добрата вест за треньорския щаб е бързото възобновяване на Ноа Сонко Сундберг, който имаше контузия в глезена. Гамбийският национал е подготвен за игра, макар че в един миг се заприказва, че може да изгори до края на годината. Няма да е изненада, в случай че той стартира като титуляр против Етър.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР