Силна експлозия е станала тази сутрин в сграда в центъра

...
Силна експлозия е станала тази сутрин в сграда в центъра
Коментари Харесай

Силен взрив в сграда в центъра на Атина, разрушения в радиус от 200 метра

Силна детонация е станала тази заран в постройка в центъра на гръцката столица Атина, заяви телевизия Скай. Сградата, наранена от гърмежа, се намира покрай известния древен Храм на Зевс в града.

При детонацията съществено е ранен един човек, който е откаран в болница. Пострадалият е 78-годишният мъж с изгаряния по ръцете и краката.

На мястото на случая е пристигнала противопожарната работа с 18 чиновници и 6 автомобила, които са сложили под надзор избухналия пожар.

Мощният гърмеж е избухнал в 6.45 сред партера и първия етаж в жилище. Останалата част на постройката не е била населявана, тъй като жилищата се подготвяли за отдаване чартърен.

При огледа пожарникарите са открили приключване на газ, което се счита за причина за гърмежа. Избухнал е стеснен пожар, който е подложен под надзор.

На постройката са нанесени обилни вреди по стените и прозорците, както и на постройката против нея. Счупени прозорци има по постройките в радиус от 200 метра, вреди са понесли и два автомобила .

Щастливо събитие е, че поради днешния почивен ден, разгласен в Атина поради изобилния снеговалеж в понеделник и вторник, придвижването е било едва и няма други потърпевши хора

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР