Силите на САЩ бомбардираха днес на разсъмване Източна Сирия и

...
Силите на САЩ бомбардираха днес на разсъмване Източна Сирия и
Коментари Харесай

Дамаск: Силите на САЩ бомбардираха Източна Сирия, убиха седем войници и цивилен

Силите на Съединени американски щати бомбардираха през днешния ден призори Източна Сирия и убиха минимум седем бойци и граждански, съобщи сирийската държавна медия, представена от Ройтерс и Българска телеграфна агенция. 

При удари тази нощ са били изумени ирански консултант и проирански бойци в Източна Сирия, като са били убити минимум 14 бойци и граждански, съобщи Сирийският център за наблюдаване на човешките права, представен от Франс прес.

Обсерваторията не посочи кой стои зад ударите, нанесени главно в района на Дейр аз Зор, който постоянно е нападнат от Израел и от време на време от Съединени американски щати, показва Агенция Франс Прес.

Американски формален представител съобщи, че Вашингтон не е нанасял удари, а иранска новинарска организация упрекна Израел.

" Ирански консултант, член на революционната армия, двама от иранските му бодигардове, девет иракски бойци и двама сирийски бойци от проирански групировки бяха убити при ударите ", съгласно Сирийската обсерватория за човешки права, която добави, че е умрял и един граждански.

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР