Силистра. Загрижени сме за регионалното ни развитие и жизнения стандарт.

...
Силистра. Загрижени сме за регионалното ни развитие и жизнения стандарт.
Коментари Харесай

Весела Лечева, БСП: Крайно време е да променим курса на управление в тази държава

Силистра. „ Загрижени сме за районното ни развиване и виталния стандарт. На най-ниското възнаграждение и пенсии сме ние, от Силистра “. Това споделиха жителите на града пред народните представители от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ по време на представянето на „ Визия за България “, оповестиха от пресцентъра на Народно събрание на Българска социалистическа партия . „ Имахме летище, произвеждане, превоз. Нищо не е останало. Как да убедим хората да останат, като няма произвеждане “, споделиха те. „ Искаме мост над река Дунав. Той ще ни помогне да се постави завършек на беднотията, тъй като ще задвижи бизнеса и производството “, разясниха жителите. Според тях страната изцяло ги е не запомнила. По думите им има потребност от избавителна, обособена стратегия за развиване на Североизточния район. Те желаеха и повече пари да се отделят за просвета. Гражданите споделиха, че за прехода единственото нещо, което е било намерено, са нови 4 гробищни парка, като за петия дадоха обещание да поканят премиера Бойко Борисов да среже лентата.
„ Тук сме, с цел да има същински спор по бъдещето на страната. Ние сме единствената партия, която има Визия за развиването на страната. В България би трябвало да има спор, с цел да се откри истината “, сподели зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Драгомир Стойнев .
„ Ние постоянно сме били загрижени за България. Затова бяхме длъжни да излезем с тази Визия, като тя е отворен документ и ще бъде допълнен от вас. Но този документ е доста просрочен, тъй като сме последни по приходи в Европа и първи по корупция. Крайно време е да променим курса на ръководство в тази страна. Държавата се ръководи през последните 10 години на парче – без мисъл и без цел “. Това сподели зам.-председателят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Весела Лечева . Според нея корупцията в България изяжда приходите на хората.
„ България си отива. Няма един сектор, който да се развива в някаква позитивна посока и да има светлина. Нашата задача е да възстановим страната, с цел да може децата и внуците да се връщат в България, само че и ние да живеем по-добре “, сподели зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Георги Свиленски пред силистренци.
Според народния представител Стоян Мирчев има два съществени въпроса, които стоят пред всички: единият е каква ще е България след ГЕРБ и другият - каква България желаеме да бъде. „ Затова чуваме всичко, което казвате и допълваме „ Визия за България “, даде обещание депутатът.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР