Силистра. Районната лекарска колегия в Силистра награди днес областния координатор

...
Силистра. Районната лекарска колегия в Силистра награди днес областния координатор
Коментари Харесай

Силистра: Районната лекарска колегия награди областния координатор на ГЕРБ Тодор Тодоров

Силистра. Районната лекарска гилдия в Силистра награди през днешния ден регионалния координатор на ГЕРБ Тодор Тодоров за дарителската му активност, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Той получи статуетка на бащата на медицината Хипократ. Тодоров е главен донор на една от най-големите лечебни заведения в страната МБАЛ-Силистра АД, която е и единствената с благоприятни условия за действителна здравна активност по над 15 клинични специалности, множеството от които 24 часа в денонощието. Благодарение на начинания, проведени от него и персонални дарения, са актуализирани доста отделения, закупена е жизненоважна техника и нови електрически болнични кревати. Помощта му се показва и в подпомагане по разрешаване на основни за болничното заведение проблеми, без които тя не може да съществува. Усилията му са не по-малки и в подпомагането и поддръжката на общинските лечебни заведения в град Дулово и Тутракан.
„ Призът е за изключителни заслуги на Тодор Тодоров към обществото в бранш " Здравеопазване ", уточни ръководителят на Районната лекарска гилдия в Силистра доктор Васил Славов.
Управителят на болничното заведение доктор Даниела Костадинова разгласи, че в интервала 2014-2017 година Тодор Тодоров е дарил инсталация по разнообразни начинания и е направил поправки на доста отделения на обща стойност 80 737 лв. ".
„ Никога не ми е било самоцел да бъда под светлините на прожекторите за това, което подарявам. Това е моя персонална задача. Ако съм бил потребен на силистренското опазване на здравето, в случай че с моя помощ да е бил избавен и един човешки живот, аз ще бъда задоволен. Благодаря на всички, които през днешния ден участват в залата, за признанието и се надявам скоро да се поздравим с инвазивна кардиология в Силистра “, съобщи в умозаключение регионалният координатор на ГЕРБ-Силистра Тодор Тодоров.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР