Силиконовата кукла Жанета Осипова взирви Фермата, изпадайки в истерия, че

...
Силиконовата кукла Жанета Осипова взирви Фермата, изпадайки в истерия, че
Коментари Харесай

Жанета Осипова взриви „Фермата”. Бяга от съда

Силиконовата кукла Жанета Осипова взирви „ Фермата ”, изпадайки в нервност, че е посочена от Боби за аргатин. Плеймейтката направи серия кавги, крещейки истерично, че никой на този свят не може да й подрежда, че няма да се подчинява и че ще остави фермерите гладни.

Истината е, че Осипова ще употребява времето си във " Фермата ", с цел да избяга от абсурда, в който се забърка с фризьорката Вили Боршукова, настояват всемирски хроникьори. Плеймейтката инсценира побой и непосредствено упрекна коафьорката, че я е наранила и пребила. Това накара Боршукова да заведе иск против сексбомбата на стойност 50 бона. " Май Жанета се скри в чужбина, с цел да избяга от правораздаването ", разкрива Боршукова.

Жанета Осипова влезе във „ Фермата ” със поръчката да бъде огромната звезда в новия сезон. Победителката на " Мис Плеймейт " реши да оре, дои крави и овце и прави всевъзможен различен селски труд, с цел да успее да се пребори за огромната премия от 100 000 лв.. Но щом получи ролята на аргатин истеряса.

Жанета получила покана от продуцентите Иван и Андрей още при започване на годината. Двамата желаят да покажат, че и девойките от кориците на еротичните списания могат да правят всякаква работа, а освен да се гримират и да чупят стойки.

С присъединяване си Жанета счита да стане още по-разпознаваема в светските среди. Тя не желае да бъде единствено момиче, изгряло от " Плеймейт ", а да бъде разпознавана като жена, която може всичко. На Осипова не й е непозната селската работа, защото израства на село в Гара Бов и като дребна е ходела по нивите, само че довечера реши да покаже, че изцяло е не запомнила от кое място е тръгнала.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР