Силиконовата хубавица Джулиана Гани, която след серия брутални пластики не

...
Силиконовата хубавица Джулиана Гани, която след серия брутални пластики не
Коментари Харесай

Джулиана Гани: Спирам със силикона, вече няма накъде!

 Силиконовата красавица Джулиана Гани, която след серия брутални пластики не наподобява на себе си,  ненадейно отсече, че поставя завършек на опитите с тялото си.  

" Толкова доста съм желала да наподобявам по този начин както ме виждате сега, само че това е финалът. Няма накъде с още пластични интервенции. Зъбите ми са подарък от Бога, само че не желая повече силикон в бюста, спирам с корекциите ", отсече уверено риалити фурията пред Би Ти Ви.

Гани призна, че първата си интервенция е направила на едвам на 21 години. " Не беше поради пубертета, беше осъзнато решение. Като младеж бях много плоска и ми беше комплекс това. Много желаех да си сложа гърди. Това беше огромно мое предпочитание и тук майка ми ме поддържа ", показа русокоската.

След това, Джулката решила да усили обиколката, с цел да е по-ефектна за кориците на списания и суетата си оказала въздействие. Така последвали още две корекции на бюста.

" Боли, макар че аз много понасям. Не съм от девойките, които се оплакват непрекъснато. Аз съм си войник. Желанието да си го направиш - това надвива ", безапелационна е моделката.

Гани показа, че няма проблеми с кръста от тежкия товар в пазвата, само че пък непрекъснато другари я поправят в стойката. " Казват ми, че би трябвало да съм по-изправена и да вървя наперена ", признава инфлуенсърката и добавя: " А когато бях бременна с Давид, бях с стомах начело огромен и бюста също огромен - не ме питайте, тогава имах много болки в кръста ".

Пластиката по Гани е разточителна, като последната е на носа, а филъра в устните не го брои. Еталонът й за хубост още от дребна била Барби. " Като дребна обичах куклата Барби и с времето почнах да се изрусявам. Всички сме надалеч от този пример, само че може пък това да ме е въодушевило ", разяснява плеймейтката, която от два месеца към този момент има мечтания чип нос.

В условията си към мъжете, Гани бе безапелационна, че най-важното е да са умни и " въпреки всичко да имат телце, да може да ги побере диванът “ и да бъдат виновни. Тя обаче нямала искания към парите на отсрещния пол. " Никога не съм гледала мъжете да са богати, това го знаете от моите връзки “, изясни тя.  

Като върла инфлуенсърка Джулка твърди, че постоянно и се постанова да отхвърля платени реклами на артикули.

" Отхвърлям всичко обвързвано с тютюнопушенето и алкохол. Противозачатъчни, кондоми и всевъзможни такива също не бих рекламирала. Все отново има дребни деца, които ме следват и не считам, че би трябвало да виждат това ", безапелационна е тя.

Гани даде и съвет на девойките под 18 години да не се подлагат на пластични интервенции, тъй като това крие риск.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР