Силиконът в родната музикална индустрия е меко казано задължителен, за

...
Силиконът в родната музикална индустрия е меко казано задължителен, за
Коментари Харесай

Добре дошла в клуба: Данна дебютира новите си гърди в тясна черна рокля на голо?

Силиконът в родната музикална промишленост е меко казано наложителен, с цел да се пробие по-лесно. Е, не всеки път нещата се получават и със силиконови бомби, само че това е друга тематика.

Дара Екимова също неотдавна се тунингова, а наподобява и други нейни колежки са сбъднали тази своя фантазия. Е, най-малко по този начин наподобява от сторита на фолк звездата Данна, която е посочила обилното си деколте.

Виж още: Имат пари, угаждат си! Златка Райкова и Карен пръснаха хиляди за нова екзотична отмора

Тийн любимката е заложила на тясна черна рокля, която акцентира още повече извивките ѝ, за които някои считат, че са с помощта на някой хирург.

Данна обаче не е коментирала тематиката за момента и не наподобява, че има желание. Изпълнителката рядко дава изявленията, не гостува по излъчвания, само че пък се раздава на макс по време на участията си.

Виж още: Какво се случва с Лидия? Певицата отхвърли присъединяване поради здравословни аргументи

Последното парче на Данна носи заглавието " Всеки да я знае ", а самата тя е облечена с много странна рокля. Избрала е цветовете на трибагреника ни, което е лека отпратка към паметната рокля на Камелия, с която се появи през 2007 година в НДК на премиите на ТВ " Планета ".

Тогава звездата провокира ураган от рецензии и изявления в медиите. Не знаем дали Данна е целяла сходен отзив, само че не съумя да предизвика нищо. Парчето има малко над 400 хиляди гледания в YouTube за един месец.

Виж още: За остарялото с обич: Дани от " Един за различен " с обичайни полезности и равносметка

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР