Сигурно сте се питали какво да направите, за да не

...
Сигурно сте се питали какво да направите, за да не
Коментари Харесай

Сложете това в прането си и ще се удивите на резултата

Сигурно сте се питали какво да извършите, с цел да не стане прането ви грозно сиво на цвят и да не пожълтее от многото изпирания?

Как да премахнете петната и да върнете на облеклата типа, в който сте ги купили?

Изненадващо, само че е изцяло допустимо да се възвърне първичната белота на облеклата, а всичко, което ви е належащо, е елементарен аспирин.

Разтворете 5 таблетки от 300 мг. в 7-8 литра топла вода. Поставете дрехата в този разтвор и я оставете да престои в тази вода през нощта.
 Жена поръси сода на дъното на кофата за отпадък, вижте какво се случи Жена поръси сода на дъното на кофата за отпадък, вижте какво се случи
Всички знаем какъв брой изгоди има содата за самун в разнообразни аспекти от грижата за дома. С нея можете да почистите повърхностите си от неръжд...

Предварително можете да стриете таблетките на дребни части и по този начин по-бързо ще се разтворят и по-активно ще подействат.

Добавете няколко таблетки аспирин непосредствено в пералната машина, когато перете долни дрехи. Това средство ще възвърне първичната белота на посивелите облекла.

Ако преди самото изпиране в пералнята облеклата са били авансово потопени в разтвора от вода и аспирин, резултатът ще бъде по-силен.

Тези, които са опитвали този трик споделят, че работи по-добре от всеки избелващ препарат, тъй като не поврежда тъканите, като в същото време отстранява цялата нечистотия.

Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР