Сигурно десетки пъти съм писал, че у нас боят е

...
Сигурно десетки пъти съм писал, че у нас боят е
Коментари Харесай

Венци Мицов: Когато не вдигате самолета, идете на уролог, а не налитайте на бой!

" Сигурно десетки пъти съм писал, че у нас боят е подправен в някаква малоумна композиция с термини, като " православно ", " обичайно семейство ", " консервативни патриархални полезности " и сходни... Мнозина представители на лабавата простата у нас се пробват да обяснят по какъв начин " дамата би трябвало да слуша мъжо, да готви, да яде пердах, щото, батенце, оно у библията е казано, па и она Ева е дала ябука на Адам и по този начин се е родила соросоидната компания Епъл ", показа Венцислав Мицов - композитор, музикант и някогашен общински консултант в София.

Той изрази позицията си, касаеща насилието у нас, като засегна и тематиката за мощния и нежния пол.

52-годишният Мицов, родом от Кюстендил, изрази мнението си в профила си във Facebook:

" Това е повече от ясно. Както е и повече от ясно, че в София и още няколко огромни града в този момент ще излязат доста случаи на измъчвани дами.

Но следете дали подобен ще излезе в Угърчин. Или в Полски Тръмбеш, или в Кнежа, или в Долно Уйно и Згурово. Няма да излезе. Защото там към момента възрастните дами вървят със забрадки, а това - да се разведеш, щото твоят безделник се напива и те смила от пердах, е кофти - няма да те гледат с положителни очи.

До на следващия ден мога да ви описвам за народопсихологията ни, която, в комбиниране с кофти обучение и битуващото към момента поверие, са точно една от главните аргументи да сме много зле във всяко отношение.

Но в този момент е момента да погледнем и в другата посока.
Кенсъл културата се появи и у нас. Макар и със забавяне, освен това доста дълго, тия дни някои от нас схванаха какво е да попаднат в прицела на кенсъл културата. За един Тото и един Тити се сещам. И един заличен канал в youtube.

Малко смислени неща се написаха в последните дни. Сякаш Полина Паунова бе единствената, която седна и направи безпристрастна последователност на случилото се в старозагорската история.

Малко смислени неща ще се случат и откакто капачката се отвори и мръсните истории се появиха на бял свят.
Много пъти съм казвал, че ние сме повърхностни. Изсипваме от дълбокия чувал своят " висок морал ", жигосваме, докладваме, изпадане в истерични пристъпи.

Но проблемите - тях не ги решаваме. И не ги проучваме. И въобще - ние сме лаладжии. И сме по шоуто, изключително в случай че е намесен някой несретен демент с VIP статус.

Тогава сме свиреп мощни, изключително на втората ракия в социалките.

Въпросът е какво оттук насетне. Съдебна промяна ли? Образование ли? Култура ли? Строги санкции ли?

Мен, в случай че питате, сме закъснели за всичко. Когато някои ви говорихме преди десетилетия още, че неналичието на тактики за културата и образованието ще доведат до оскотяване, вие викахте - " нито лев за просвета, да се устоят сами тия оръфляци ".

Е, пристигна моментът, в който берем плодовете на поколенията, възпитани не от Сартр, Достоевски и Хулио Кортасар, а от Амед, Кондьо и АзисТ. И израсли с историите на великите мутри от 90-те, които в провинцията към момента биват почитани като велики хора.

Виждам лист с подписите на някои видни политици.

Тоя лист немя да ни избави. Този лист е нашата поредна присъда - още най-малко десетилетие в карцера...

Накрая нещо не толкоз философско.

Когато шофирате...

Когато гледате телевизия...

Когато гледате футбол...

Когато имате еректилна дисфункция или запек, не си го изкарвайте посредством езика на омразата.

Никой не е отговорен, че не сте вдигнал самолета. За бога, идете на уролог, а не налитайте на пердах в кварталната механа ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР