Сигурни сме, че всеки един от вас е попадал в

...
Сигурни сме, че всеки един от вас е попадал в
Коментари Харесай

С тази марината жилавото месо ще стане сочно и крехко

Сигурни сме, че всеки един от вас е попадал в обстановка, в която закупеното месо от магазина се оказва извънредно жилаво. Какво следва да извършите в този миг? Ето, че съществува марината, способна да трансформира най-жилавото месо в нежно и сочно. Бързаме да ви я споделим, тъй като знаем, че точно от нея се нуждае всяка една стопанка, която се старае всякога да сервира на трапезата си апетитни ястия.
Най-лесната марината, която ще трансформира жилавото месо в неустоимо нежно
Когато накиснете в нея месото, то ще стане толкоз нежно и сочно, че даже не е за поверие. Никой не би предположил, че преди този момент сте се сблъсквали с какъвто и да е проблем.

Продуктите в листата са за един кг месо. В случай, че планирате да готвите по-голямо количество, увеличете ги.
Ето ги и тях:
• 1 с.л. горчица;

• 2 с.л. соев сос;

• 2 с.л. лимонен сок;

• 1/2 ч.л. сминдух;

• 2 с.л. кетчуп;

• 4 с.л. олио или зехтин.
Начин на подготвяне: ТОП маринатата за пилешки крилца, която ги трансформира в деликатес (ВИДЕО)
Пилешките крилца са един не малко придирчив артикул. Някои хора считат, че са лесни за подготвяне, само че се оказва, че въобще не е по този начин. Ак...

Всички артикули се изсипват в огромна купа и се разбъркват, тъй че да се смесят добре. Месото се обработва по метод, който желаете. Когато го нарежете, го прибавете в купата и разбъркайте, тъй че маринатата да го покрие от всичките му страни.

Минималният престой на месото в маринатата би трябвало да продължи към 2 часа. Имайте поради, че колкото по-дълго време го държите в купата с подправки, толкоз по-сочно ще бъде то най-после.

През цялото това време продуктът би трябвало да е спретнат в хладилника. След това можете да го приготвите както желаете.

Не прекалявайте с времето за мариноване. Ако го държите повече от 4 часа, рискувате усетите от маринатата най-после да са преобладаващи.

Това е тайната рецепта за най-вкусното и сочно месо. Пробвайте я!

Още от РЕЦЕПТИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР