Сигурни сме, че поне веднъж мъж е разбивал сърцето ви.

...
Сигурни сме, че поне веднъж мъж е разбивал сърцето ви.
Коментари Харесай

Мъжките зодии, които ще ти разбият сърцето

Сигурни сме, че най-малко един път мъж е разбивал сърцето ви. Има някои зодии , които са първенци в разбиването на женски сърца. Напълно допустимо е да сте се сблъскали с представител на някои от по - долу изброените зодиакални знаци и той да е разрушил сърцето ви.
Колкото и да внимавате и да се пробвате да се предпазите, няма по какъв начин в живота ви да не се появи човек, който да ви нарани. Просто по този начин е организиран светът. Може би смятате, че зодията няма никакво значение, само че ние ви уверяваме, че има няколко зодиакални знака , които дефинираме като същински " сърцеразбивачи ".
Вижте кои са те и бъдете доста деликатни с тях:
1. Стрелец - Това са мъжете, които слагат личните си потребности на напред във времето. Можем да ги определим като егоисти, тъй като постоянно мислят само и единствено за себе си. Дори да ви обичат мощно, те първо ще помислят за себе си. Вероятно имат извънредно доста забавни проекти за бъдещето, в които за жалост вие не сте включени.
3-те зодии, които ненавиждат домакинската работа
Е, няма Стрелец, който ще ви каже това, само че го имайте поради. Те не могат да се слагат на ваше място, даже да имат желанието да го създадат. Не могат да осъзнаят за какво хората, с които имат връзки по-късно страдат толкоз доста. Според тях продължаването напред е лесна задача, с която дамите би трябвало да се научат да се оправят.
2. Водолей - Тези мъже ще съумеят да разбият сърцето ви и да ви наранят в действителност доста, още до момента в който сте дружно. Водолеите са изявени флиртаджии, които не могат да си показват, че няма да имат връзки и с други дами. След като са флиртували с някоя жена пред очите ви и са ви предиздвикали да се почувствате в действителност извънредно, те ще дойдат при вас и ще ви заявят, че ви обичат повече от всичко и желаят единствено вас.
Когато Водолеите поставят завършек на дадена връзка, те постоянно съумяват да накарат дамите да се усещат отговорни. Поставят себе си на пиадестал и декларират, че не сте на тяхното интелектуално равнище.
НА КОЯ МЪЖКА ЗОДИЯ НИКОГА ДА НЕ съдебна експертиза ДОВЕРЯВАТЕ ВИЖТЕ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР