Сигурни сме, че много от нас са се питали –

...
Сигурни сме, че много от нас са се питали –
Коментари Харесай

ПСИХОЛОГИЯ НА ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА: КАК ДА РАЗГАДАЕМ МЪЖA СЛЕД ТРИ СРЕЩИ

Сигурни сме, че доста от нас са се питали – има ли метод да разбираем мъжа още при започване на връзката, тъй като, от опит знаем, че в първите седмици и месеци всеки е податлив да се показва в най-хубавата си светлина и да прикрива неприятните си черти и качества. За да си спестите бъдещи разочарования, е добре да бъдете по-проницателна и за това е значимо да следите за някои важнидетайли, които ще ви кажат дали вашият разказ има бъдеще и какви са същинските цели на мъжа във връзка с вас.

И по този начин – по какъв начин да разбираем мъжа единствено след три срещи?

Известното предписание за трите срещи допуска, че това време е задоволително, с цел да разберете дали ще съумеете в нещо съществено с този човек или не. На какво изключително си коства да обърнете внимание при първите срещи?

Ако вземе нещата в свои ръце

Когато вашият нов прочут с подготвеност се заеме с решаването на всички ваши паники и проблеми, първоначално е доста завладяващо, нали? Той самичък поръчва маса в кафенето, вика ви такси, избира ястия от менюто и ги заплаща. Освен това той възнамерява вашите срещи и тяхната стратегия, като просто ви слага пред обстоятелството, че билетите за вечерта към този момент са купени. Изглежда, че единственото, което се желае от вас е да се отпуснете и да се наслаждавате.
Нека да разбираем мъжа: Този жанр на държание обаче най-често се показва от прекомерно властни хора със синдром на цялостен надзор. Така че бъдете подготвени в бъдеще от вас да се желае да съобщавате къде и с кого сте били, да съгласувате всяка покупка с него и също по този начин да запазите за себе си персоналното си мнение. По предписание такива хора реагират мъчително на всевъзможни мнения по отношение на техните решения.

Ако е подготвен да ви запознае с родителите си

Много девойки са сигурни, че опознаването на родителите им е извънредно значим индикатор за сериозните планове на мъжа. Наистина, представянето на новата ви пристрастеност на вашето семейство е огромна стъпка, която някои вземат решение да подхващат след месеци или даже години. Ако обаче новият ви другар е подготвен да ви запознае с майка си след първата среща, това би трябвало да ви сигнализира и да се трансформира в сигнал за пробуждане за вас.
Нека да разбираем мъжа: Такова старание нормално се дължи на мощна психическа взаимозависимост от родителите и тяхното мнение. А това може да се трансформира в огромен проблем във връзката ви и бъдещия взаимен живот. Ще би трябвало непрекъснато да споделяте мъжа си с майка му, която наподобява въобще не е подготвена да го пусне от гнездото.

Ако заплаща единствено за себе си

За доста девойки въпросът за обособеното заплащане на сметки в ресторант е доста значим. Повечето са съгласни, че тази стъпка е извънредно дребнава и неблагородна от страна на мъжа. Не бива обаче да бързате да сложите завършек на връзката единствено тъй като мъжът е предложил да си разделите сметката. Новата нравственос, която последователно идва при нас от Европа, изцяло разрешава подобен жест на първи срещи, до момента в който към момента не сте станали пълноценна двойка.
Нека да разбираем мъжа: Това не постоянно демонстрира алчността на колегата или неговото нестабилно финансово състояние. Може би той просто желае да ви прегледа по-отблизо или даже да ревизира за комерсиалност. Спокойно. Но в случай че той ви помоли да платите за него или се опита да вземе пари назаем, тогава несъмнено си коства да избягате с 200.

Ако е доста загадъчен

За няколко срещи, несъмнено, е невероятно да се отворите изцяло един към различен и да разкажете историята на целия си живот. Освен това на първите срещи сред вас към момента може да има някаква вдървеност и сбитост. Това е напълно обикновено, изключително за интровертни хора. Трябва обаче да бъдете предизвестени, в случай че той заобикаля да приказва за предишното си по всевъзможен вероятен метод или не споделя нищо за себе си.
Нека да разбираем мъжа: Като най-малко, първо е желателно да разберете какво прави, по какъв начин изкарва прехраната си, по какъв начин живее и прекарва свободното си време. Повишената секретност по тези въпроси е сигнал за пробуждане. Може би брачната половинка и децата му го чакат вкъщи или има проблеми със закона. Всичко е по-добре да разберете на брега, преди влюбването да ви води стремително в дълбокото.

Ако е великодушен на внимание

Въпреки че на този стадий към момента се познавате доста малко, първите срещи към този момент дават късмет да оцените проявата на грижа и почитание от негова страна. Освен това вниманието не е единствено в комплиментите, хубавите дарове или желанието да заплати сметката в ресторанта. Струва си да се отбележат детайлите. Например, в случай че обръща внимание на настроението ви, поддържа диалог с интерес, подава ръка на хлъзгав път, почита персоналните ви граници и отзиви.
В този случай е доста евентуално да имате подобаващ мъжки представител, с който да изградите хармонична връзка.
Ако мъжът е прекомерно фокусиран върху себе си, малко се интересува от живота ви, постоянно седи по телефона и елементарно нарушава границите ви, тогава имате типичен лакомец пред вас. Бъдещето с подобен човек е обречено на непрекъсната битка за вниманието му.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР