Сигурни сме, че ако ви попитаме коя е любимата ви

...
Сигурни сме, че ако ви попитаме коя е любимата ви
Коментари Харесай

Коя е любимата мебел у дома?

Сигурни сме, че в случай че ви попитаме коя е обичаната ви мебел, без да се замислите ще посочите дивана. И ние изцяло ви разбираме

Тези мебели освен задават стила на обзавеждането, само че са и мебелите, които най-често употребявате за почивка, за събиране с другари или с цел да се насладите с обичаните си хора на прелестен филм след тежкия си претрупан делник.

Затова сме уверени, че когато пристигна моментът за покупка на нов диван желаете да откриете допустимо най-удобния, функционален, само че и съвременен диван, който ще се впише чудесно в интериора на дома ви.

За да сме ви потребни се допитахме до специалистите в сектора, които споделиха какви са трендовете при за тази година.



Тенденции при дизайна на диваните

Заоблени и извити форми

Извитите мебели, в това число и диваните като цяло са една от най-горещите трендове за тази година. Според дизайнерите, меките мебели с ексцентрично извити форми основават чувство за шир и релакс.

Многофункционални

И тази година меките мебели с доста функционалности са в тренда. Така че желаете ли да се оборудвате с диван, който да е освен доста съвременен, само че и който с лекост можете да превърнете в спалня, шезлонг и който има задоволително място за предпазване, мултифункционалните дивани са отличен избор.

Ъглови и модулни дивани

Меките мебели с този дизайн не са някаква огромна изненада, защото са известни към този момент няколко години. И по тази причина си има изцяло разумна причина. И ъгловите модели, и модулните дивани оферират извънредно огромен комфорт и улеснение. Освен това са доста практични, функционални и се оферират в огромно многообразие от размери.

В минималистичен жанр

Моделите в минималистичен жанр набират сериозна известност през 2022 - ра. Те са дребни като размери, семпли, извънредно стилни и се вписват идеално във все по-малките жилища, в които живеем. Ако и вие нямате задоволително пространство, един грациозен диван в минималистичен жанр ще ви пасне сигурно.

Винтидж

Класическата визия на диваните се завръща през тази година. Ако постоянно сте обичали класиката или просто желаете да придадете характерност на всекидневната си, можете умерено да разгледате моделите типичен дивани, които се оферират и да изберете модел, който най-вече се вписва в интериора на дома ви.

Многопосочни

Многопосочните дивани, както излиза наяве от името им се концентрират върху общуването и диалога като един от най-приятните способи за почивка и релакс.

Най-общо казано това са дивани, които оферират опция да ги конфигурирате както ви е най-удобно. Могат да бъдат сложени като остров в средата на всекидневната, само че могат да бъдат разграничени и сложени в разнообразни форми по този начин, че да ви е най-удобно и удобно да поддържате връзка с околните и приятелите си.

Цветовете, които са в тренда за 2022 - ра

Що се отнася до цветовете, то през 2022 - а стилните цветове при диваните ще са светлите, свежи и леко сантиментални цветове.

Разбира се, класическото бяло, сивото, бежовото, даже и черното към момента ще са съвременни, само че в случай че в действителност държите да сте в крайник с трендовете, можете да помислите за диван в розово или в композиция синьо и зелено, бяло и люляк.

Изключително съвременни са и аквамариново зеленото, което се съчетава доста добре както с неутрални цветове, по този начин и “по-живи” цветове като охра.

А в случай че желаете да изпреварите малко стилните трендове и да закупите диван в цвят, който ще е на върха през идната година, тогава няма да сгрешите, в случай че се спрете на цвят горчица. Според интериорните дизайнери, този цвят ще господства през 2023 - та.



Тенденции при материите

Тук безспорния любимец са текстурираните повърхности. Почти всички огромни производители на мека мебел залагат на вълнено букле, кадифе и доста, доста туид. Материите са меки, пухкави и прибавят необикновен жанр, комфорт и уют.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР